Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Γενική Συνέλευση καθηγητών ΠληροφορικήςΤην Παρασκευή, 3/10/2014, στις 7.00 μ.μ, θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.Κ.Α.Π. Αχαΐας), στο αμφιθέατρο του 1ου-6ου Γυμνασίου Πάτρας. Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γενική Συνέλευση είναι:
·       ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις (νέα βιβλία Λυκείου, χρονοδιάγραμμα αξιολόγησης εκπαιδευτικών πληροφορικής, Β Επίπεδο κ.α.)
·       η θέση και ο ρόλος του Καθηγητή Πληροφορικής στο σχολείο (εξωδιδακτικές εργασίες, σχέδια δράσης σχολείων, υποστήριξη σχολικών ιστοσελίδων κ.α.)
·       η διδασκαλία της Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (σύγχρονες τάσεις, κοινότητες υποστήριξης, δράσεις επιμόρφωσης κ.α.)
·       συνδιαμόρφωση των δράσεων του συλλόγου για την τρέχουσα σχολική χρονιά (αποθετήριο ρομποτικών συσκευών, προτάσεις καινοτομίας, 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, δράσεις εκπαίδευσης κ.α.)

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη...  

 ΔΕ ΠΕΚΑΠ Αχαίας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Πριν την έναρξη της ΓΣ (Παρ. 3 Οκτ, 5.30-6.30) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με την ομάδα ανάπτυξης του mySchool προκειμένου να δοθούν τεχνικές επεξηγήσεις σχετικά με τη λειτουργία της εφαρμογής, να ενημερωθούμε για την πορεία του συγκεκριμένου έργου και να γίνει η απαραίτητη προεργασία ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα αναμενόμενα προβλήματα κατά την έκδοση αποτελεσμάτων του 1ου Τριμήνου ή Τετραμήνου. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συνάντηση αυτή θα δηλώσουν τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα εγγραφής που θα αποσταλεί στα σχολεία στην αρχή της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου