Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή της ομάδας "The Fighters"

Η ομάδα "Τhe Fighters'" διακρίθηκε με το βραβείο "Καλύτερων Ενεργειών Marketing & Χορηγικής Υποστήριξης" στο διαγωνισμό Τεχνολογίας F1 in Schools. Εκ μέρους των καθηγητών πληροφορικής Αχαΐας σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στον δύσκολο ...αλλά όμορφο δρόμο της καινοτομίας που έχετε επιλέξει.

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή της ομάδας που ακολουθεί...


Φέτος για πρώτη φορά μία ομάδα μαθητών της Α’ και Β’ τάξης του 1ου ΕΠΑΛ / 1ου ΕΚ Πάτρας, η οποία φέρει το χαρακτηριστικό όνομα The Fighters ”, αποφάσισε να συμμετάσχει στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας F1 in Schools, στo πλαίσιo του οποίου καλείται να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα μονοθέσιο μικρό αυτοκίνητο τύπου F1, που θα υπακούει στους Τεχνικούς Κανονισμούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος F1 in Schools και θα παρουσιάζει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
Η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ / 1ου ΕΚ ΠΑΤΡΑΣ συμμετείχε με επιτυχία στους Εθνικούς Τελικούς F1 in Schools στις 2-3 Μαΐου στην Αθήνα, καταλαμβάνοντας την 12η θέση στη γενική κατάταξη.
Ευχαριστούμε θερμά το παράρτημα Αχαΐας της 
Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής
(Π.Ε.Κα.Π. ΑΧΑΪΑΣ)
 
για την αμέριστη στήριξη και την προβολή της ομάδας μας.

Η ομάδα συναγωνίστηκε με αξιόλογες και πεπειραμένες ομάδες κατακτώντας τα βραβεία ’’Καλύτερης Ομάδας ΕΠΑΛ’’ και ’’Καλύτερων Ενεργειών Marketing & Χορηγικής Υποστήριξης’’.
Επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν έτσι και για εμάς κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, μια ανεπανάληπτη εμπειρία που κάθε μαθητής αξίζει να αποκτήσει και ονομάζεται F1 In Schools. Για την ομάδα μας η ημέρα των Εθνικών Τελικών ήταν η ολοκλήρωση μιας πολύμηνης και επίπονης προσπάθειας.
Το 1ο ΕΠΑΛ / 1ο ΕΚ ΠΑΤΡΑΣ, και η ομάδα «The Fighters» ευχαριστεί όλους όσους μας στήριξαν σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου