Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Επανάληψη σεμιναρίου "Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Ρομποτική με τα Lego Mindstorms" (ROB01b)



Το παράρτημα της Π.Ε.ΚΑ.Π. Αχαΐας, σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής κ. Μπίρμπα Θεόδωρο, διοργανώνει επανάληψη του σεμιναρίου "Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική  Ρομποτική με τα Lego Mindstorms" (ROB01b) στις 18 και 19 Μαρτίου 2014 και ώρες 5:00 με 9:00μ.μ στο εργαστήριο Πληροφορικής του 11ου Γυμνασίου Πάτρας.
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει:
·   σύντομη ιστορική αναδρομή και γνωριμία με το υλικό και το λογισμικό των Lego Mindstorms, κατασκευή
·         κατασκευή και προγραμματισμό ρομπότ σε ομάδες
·   καθοδήγηση για τον Περιφερειακό Διαγωνισμό, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο συνάδελφος Ανέστης Βοβός, καθηγητής Πληροφορικής με μεγάλη εμπειρία και διακρίσεις σε δράσεις σχετικές με Εκπαιδευτική Ρομποτική.
Οι διαθέσιμες θέσεις είναι είκοσι (20) και θα καλυφθούν σε ποσοστό 80% από συναδέλφους ΠΕ19-20 και 20% από συναδέλφους λοιπών ειδικοτήτων. Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα πέρα από τη διάθεση για μάθηση μέσα από πειραματισμό. Στην επιλογή θα προηγηθούν όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή για το σεμινάριο ROB01, αλλά δεν είχαν επιλεγεί. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί σχετική βεβαίωση.
Καλούμε τους συναδέλφους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να υποβάλλουν αίτηση (http://url.ie/moz6) μέχρι και τις 23:59 της Πέμπτης 13 Μαρτίου 2014.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί δημόσια την Παρασκευή 14 Μαρτίου στο 11ο Γυμνάσιο Πάτρας στη λήξη του σεμιναρίου ROB02 και τα αποτελέσματα της κλήρωσης και τα ονόματα των επιλεγέντων θα ανακοινωθούν στο site της Π.Ε.ΚΑ.Π. Αχαΐας.
_________________________________________________________


  • Λίστα υποψηφίων (εδώ)
  • Τελική λίστα (εδώ) και αρχείο κλήρωσης (εδώ) (Τελευταία ενημέρωση 18/3)


__________________________________________________________

1 σχόλιο :