Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Σεμινάρια ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ στην Αχαΐα

Σε συνέχεια συζητήσεων που έγιναν κατά τη διάρκεια της 2ης ΓΣ καθηγητών πληροφορικής του νομού μας (Πέμπτη 28 Νοε 2013) με αφορμή τη διάκριση στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής ομάδας μαθητών της Αχαΐας (βλ. Teamwork ) που προπονεί συνάδελφος Πληροφορικής, σκεφτόμαστε να οργανώσουμε μια σειρά από εργαστήρια (workshops) στα οποία θα προσεγγίσουμε το θέμα της ρομποτικής από διάφορες πλευρές (αρχάριοι-προχωρημένοι, προμήθεια kit ρομποτικής, πρακτικές οδηγίες για νέους προπονητές, βιωματική εξάσκηση  κλπ).
εκδήλωση ενδιαφέροντος
εδώ
Για να διευκολυνθούμε στη σχεδίαση των σχετικών δράσεων παρακαλούμε τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν σεμινάρια ρομποτικής να το δηλώσουν και κυρίως να περιγράψουν τις πιθανές ανάγκες εκπαίδευσης που έχουν.
Διευκρινίζουμε ότι με την αίτηση αυτή θέλουμε να κάνουμε μια αρχική βολιδοσκόπηση του ενδιαφέροντος που υπάρχει στο νομό μας για παρόμοιες δράσεις ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουμε στον καλύτερο σχεδιασμό των σεμιναρίων. Θα ακολουθήσει σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος όταν θα οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες και το περιεχόμενο των συναντήσεων.


ΔΕ ΠΕΚΑΠ Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου