Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Εκλογές ΠΕΚΑΠ 2013

Αγαπητοί συνάδελφοι,
            Σε μια δύσκολή αλλά κυρίως κρίσιμη εποχή για τον κλάδο μας θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει να συμμετάσχουμε μαζικά στις διαδικασίες εκλογής του νέου ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕΚΑΠ) για την επόμενη διετία.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας τα εξής:
·         Οι εκλογές  έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Αθήνας (Αχιλλέως 37-41 & Μυλλέρου 124, Μεταξουργείο).

·         Οι συνάδελφοι που βρίσκονται εκτός Αθηνών μπορούν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο.
(διερευνούμε τρόπους διευκόλυνσης των συναδέλφων που θα ήθελαν να ψηφίσουν όπως:  συγκέντρωση σε κάποιο σχολείο, ενημέρωση για τρέχοντα θέματα, συλλογή ψηφοδελτίων και μαζική αποστολή στην Αθήνα με έξοδα του παραρτήματος)
·         Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να καταθέσουν υποψηφιότητα για το ΔΣ που θα μας εκπροσωπεί την επόμενη διετία πρέπει να αποστείλουν σχετική αίτηση μαζί με σύντομη Βιογραφικό σημείωμα μέχρι τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου2013.

Αν και είναι ευνόητο ότι η επιτυχία του εκάστοτε ΔΣ εξαρτάται κυρίως από την αποτελεσματικότητα και την κινητικότητα που επιδεικνύουν οι συνάδελφοι που εκλέγονται και ζουν στην Αθήνα, είναι σημαντική η βοήθεια που μπορεί να δοθεί από την περιφέρεια (για παράδειγμα οι συνεδριάσεις του ΔΣ της ΠΕΚΑΠ γίνονται σήμερα με τηλεδιασκέψεις μια και συμμετέχουν συνάδελφοι από Θεσσαλονίκη και Κρήτη αλλά και όσοι βρίσκονται στην Αθήνα το προτιμούν λόγω δυσκολιών στις μετακινήσεις)

εκ μέρους της ΠΕΚΑΠ Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου